Liften installateursTrapliften

Al onze liften zijn op maat van uw trap.

Onze expert maakt een offerte op maat van uw trap en uw wensen, waardoor u niet teveel betaalt.

 • Steeds op maat van uw trap
 • Betaalbaar in onderhoud
 • Verbouwen is niet nodig
 • Helpservice 24/24 – 7/7 (ook op zon- en feestdagen)
 • Geplaatst door onze monteur binnen 4 weken

Veilig en comfortabel terug de trap op en af? Langer genieten van uw eigen woning? Wij helpen u graag op weg! Of u nu een rechte trap heeft of net een hele smalle met bochten: wij hebben een traplift voor elke soort trap. Bekijk hier ons aanbod

Traplift

Comfortlift Orona werd meer dan 50 jaar terug in het leven geroepen met één duidelijk doel: het leven van mensen met een beperking, hetzij door handicap, hetzij door ouderdom, eenvoudiger maken. Mensen terug mobiel maken: dat is wat we goed en vooral gewoon graag doen.

ascenseur domestique

Vous souhaitez voir comment fonctionne un ascenseurs domestique sou un siège élévateur avant d’en acheter un ? C’est toujours possible dans l’un de nos showrooms à Waregem, Wemmel ou Battice (Liège).

Vous pouvez également passer chez l’un de nos clients satisfaits dans votre région et entendre son récit.

monte escalier

Seule une approche personnalisée vous garantit le monte-escalier parfait. Nous examinons avec vous les avantages et inconvénients de chaque monte-escalier ainsi que le meilleur rapport qualité/prix. Nous concevons la solution unique personnalisée aux dimensions de votre escalier. C’est ainsi seulement que nous pouvons installer le monte-escalier idéal pour vous et votre maison. Nous vous offrons un conseil adapté à votre demande et à votre sécurité. 

huislift

installeren wij een huislift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type woning vinden wij een oplossing. De monteurs van elke huislift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een huislift op maat.

Plateaulift

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u het perfecte hefplatform. We overwegen met u de voor-en nadelen per hefplateau in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij het hefplatform die bij u en uw woning past. De prijzen van onze hefplateaus in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Strobbe

Strobbe Mobility Solutions bvba (vroeger Strobbe nv) maakt sinds 2014 deel uit van de ‘Group RDL-Strobbe’, samen met RDL Engineering nv en Hymo Belux. De drie entiteiten beschikken daarmee over een vrijwel complete knowhow en over het grootste en meest diverse aanbod liftsystemen volgens de Europese machinerichtlijn in België.

Leer liften installateurs

Europalift.

EUROPA LIFT is gespecialiseerd in het plaatsen, moderniseren, onderhouden en herstellen van liftinstallaties bij particulieren en bouwbedrijven. Als EUROPA LIFT NV differentiëren wij ons door uitstraling van volgende waarden: een klantgerichte aanpak, een vooruitstrevend professionalisme en gepersonaliseerde contacten met onze klanten, leveranciers, medewerkers en keuringsdiensten.

Hiervoor baseren wij ons op volgende succesfactoren:

 • Een klantgerichte service met professionele uitvoering en afwerking aan concurrentiële prijs
 • Een flexibele structuur die leidt tot het snel en flexibel inspelen op de wensen van onze klanten
 • Het aanbieden van merkmaterialen waarbij we steeds de beste prijs-kwaliteit verhouding nastreven
 • Een continue en nauwgezette opvolging vanaf ontwerp tot oplevering
 • Een degelijke uitgebouwde onderhoud- en servicedienst

De Smet liften.

Wij zijn sinds 2003 ononderbroken ISO 9001:2008 gecertificeerd voor het Installeren, onderhouden, depanneren, herstellen, moderniseren en modificeren van liftinstallaties. Ons iso certificaat is veel meer dan een kast vol papier, wij werken volgens vastgelegde procedures en werkinstructies. Opgelet met te grote en te kleine firma’s. De grote firma’s gebruiken onderdelen waar patenten op rusten en sturingen die gesloten zijn (= speciale dure tools nodig om onderhoud en depannage te kunnen uitvoeren) Dat is uiteraard niet bevorderlijk voor de onderhoudsprijs. Te kleine firma’s kunnen niet de service leveren die U van een liftfirma verwacht zoals bvb 24u/24u 7d/7d beschikbaarheid van een wachtdienst. Ze gebruiken onderdelen van de dag, die dan ineens niet meer leverbaar zijn,…of werken met niet opgeleide installateurs die alles krom en scheef zetten. Kortom ze maken er een potje van en laten U met de gebakken peren en bijhorende kosten zitten.Wij hebben ondertussen ruim 40 jaar ervaring, werken met een beperkte groep techniekers, met opgeleide installateurs en voorzien hen van het beste materiaal. Leveranciers worden gescreend voor een eerste levering en regelmatig geëvalueerd. We beperken bewust ons werkgebied om de service die U verlangt te kunnen bieden. Wij werken met open systemen en leveren bij bvb nieuwe liften altijd de volledige originele handleidingen mee. Wij willen klanten die bij ons blijven omdat ze dat zelf wensen en niet omdat ze niet anders kunnen. Wij zoeken samen met U naar de beste oplossing voor een lange termijn relatie.
Het is maar een lift, maar het is uw vrijheid en dat is onze zorg, op elk moment en op alle niveau’s. Luchthavenvervoer Zaventem

Grytec.

Kiest u voor Grytec? Dan kiest u voor een perfecte installatie en aanpassingen van uw liftsysteem.
Wij werken met kwaliteitsmateriaal en zijn hierdoor niet de goedkoopste op de Belgische markt, maar wij willen onze naam associëren aan degelijk en bedrijfszekerheid .De jaren ervaring en vakkennis van onze installateurs zorgen ervoor dat uw lift zorgvuldig gemonteerd, onderhouden en eventueel hersteld wordt. Van huisliften en goederen- of autoliften tot automatische parkeersystemen . Een correcte installatie en veilige werking van uw lift staan bij ons steeds voorop. Ook vinden wij het belangrijk dat de lift word geplaatst volgens de noden van de eindgebruiker . Mortex

Wij bieden u voor alle lifttypes maatwerk. U kan bijgevolg een directe aanpak verwachten waarbij wij samen met u ter plaatse uw mogelijkheden overlopen en u begeleiden in uw keuze. Wij voeren uw installatie uit met respect voor deadlines en werken in het geval van een liftmontage in een woning, horecaruimte of kantoor, met respect voor de bewoners en werkzaamheden.

Hebt u nood aan verschillende aannemers in het geval van aanpassingen aan uw interieur? Dan verzorgen wij de volledige opvolging van de werken en verlaten de ruimte na de installatie volledig proper en zorgvuldig afgewerkt. Grytec biedt u steeds een totaalinstallatie met de zaakvoerder als uw direct aanspreekpunt voor al uw vragen tijdens de montage. Ook voor onderhoud en herstellingen kan u rekenen op een vlotte communicatie, terwijl u voor een dringende depannage steeds 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bij Grytec terecht kan. taxi antwerpen

Hugo De Jongh.

Hugo De Jongh NV werd in 1974 opgericht als eenmanszaak. Deze was gevestigd in Deurne nabij het centrum van Antwerpen. Bij de oprichting waren er nog geen werknemers in dienst en zorgde Hugo De Jongh persoonlijk voor het onderhoud en de herstellingswerken van een aantal liften in de provincie Antwerpen. In 1978 werden de eerste werknemers in dienst genomen en met deze verandering ging ook een noodzakelijke verhuis gepaard. Een nieuwe locatie aan een grote invalsweg in Antwerpen, stijgende naambekendheid en het faillissement van een vooraanstaand Antwerps liftenbedrijf zorgden voor een explosie aan nieuwe particuliere en professionele klanten. Antwerpen taxi

ATK Liften.

Om naast gebruikers & installateurs doeltreffend op te treden als derde partij, is deskundigheid & onafhankelijkheid van primordiaal belang. ATK garandeert deze kwaliteiten door de naleving van de strenge criteria uit de Europese norm EN45004. De controles die ATK uitvoert kaderen in het K.B. van 09.03.2003 op de beveiliging van liften en hebben betrekking op:

 • preventieve inspecties (volgens bijlage II)
 • risicoanalyse (volgens bijlage I)
 • wederinbedrijfstellingscontroles na modernisatie.

De door ATK uitgereikte documenten voldoen aan de wettelijke eisen en bevatten beschrijvingen die essentieel zijn voor een goed begrip en bewijzen tevens hun nut bij het verdere beheer van de liftinstallatie. De belangrijkste voordelen voor de klanten die hun controles aan ATK toevertrouwen zijn: 

 • Preventieve inspecties van mechanismen en geraamten, alsook de staat van paraatheid van de veiligheidsinrichtingen. Deze preventieve aanpak verhoogt de werkingsveiligheid en minimaliseert het risico op ongevallen.
 • Gemotiveerde risicoanalyses en adviezen bij moderniserings- en aanpassingswerken aan bestaande liftinstallaties.
 • Eerste periodieke controles, volgens de instructies van F.O.D., voor liften in de handel gebracht volgens de EG-richtlijn liften, de welke onafhankelijk verlopen t.a.v. de installateur van de liften.

Lift IT.

Naast het leveren en plaatsen van liftinstallaties van hoogstaande kwaliteit, voorzien wij deze ook van alle nodige service. Wij beschikken over een uitgebreide onderhoudsdienst, die 24/7 bereikbaar is voor onze klanten. Meer informatie over Luchthavenvervoer Schilde vindt u hier. 

Bij ons kan u ook terecht voor uw bestaande liften die toe zijn aan een renovatie vanwege het afbreukrisico, de strengere reglementering inzake veiligheid, het comfort, de ergonomie, de functionaliteit of het uitzicht. Hiervoor verwijzen we naar onze pagina Renovatie . 

Lift-it nv is ISO gecertificeerd voor het installeren, herstellen en onderhouden van liften. Deze certificatie staat garant voor een constante kwaliteit van ons werk en laat ons toe onze liften zelf in dienst te stellen. Meer informatie over het ISO certificaat, het inspecteren van liften en uw wettelijke verplichtingen als lifteigenaar vindt u op de pagina Normering & Wetgeving. boekentassen