passieve tilliften

De beste tillift voor zorg in krappe ruimtes.
De Maxi Move biedt meer veiligheid en comfort bij het tillen en verplaatsen van cliënten en zorgt. In tegenstelling tot andere passieve tilliften heeft de Maxi Twin een dubbele mast, die niet. Maxi Twin Compact. De Maxi Twin Compact zorgt voor uitstekende toegang in krappe ruimtes.


Passieve Tillift Til en Transferhulpmiddelen.
Quinty passieve tillift. Wendy passieve tillift. Maxi Move passieve tillift. Maxi Twin passieve tillift. Curve passieve tillift. Esense Curve passieve tillift. Maxi Twin Compact passieve tillift. Line passieve tillift. Esense Line passieve tillift. Line passieve tillift. Esense Line passieve tillift.
Passieve tillift Goedgebruik.
niet in staat zijn om zelfstandig, eventueel met gebruik van een glijplank of zwenkbare papegaai, van rolstoel naar bed of toilet over te schuiven.; zwaarder wegen dan 25 kg.; of energetisch zeer beperkt zijn. Passieve tilliften tillen iemand helemaal voetje van de vloer.
Passieve Tillift bij Medipoint. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. caret-down. no-image.
Gebruiksaanwijzing Passieve Tillift. Werken met een lift moet geleerd worden. Ga niet experimenteren maar neem samen met de wijkverpleegkundige of een ergotherapeut alle handelingen door zodat er geen valrisico voor de cliënt ontstaat. Deze handleiding dient daarna als geheugensteuntje. Aanrijden van de lift.
Ergocoach film: met passieve lift van bed naar rolstoel YouTube.
Project Gezond Zeker ondersteunt zorgverleners die zich bezighouden met het verminderen van de gevolgen van fysieke belasting op de werkvloer; de ergocoaches. Op www.gezondenzeker.nl vind je veel informatie, folders en de e-coach, e-learning voor medewerkers die meer willen weten over het gebruik van een passieve en actieve tillift.
Passieve tilliften United Care Products.
Natuurlijk in beweging. Wanneer een zorgvrager niet meer in staat is zichzelf staande te verplaatsen naar bijvoorbeeld het toilet, biedt een passieve tillift uitkomst. De handeling die de zorgvrager dient uit te voeren, kan hij / zij niet helemaal zelfstandig.
Passieve Tilliften Ergocare.
De transfers met de passieve tillift gebeuren vaak vanuit of naar bed, rolstoel, toilet of andere hulpmiddelen zoals douchebrancards en douchestoelen. De zorgvrager zit of ligt tijdens de transfer met een passieve tillift in een tilband. Ergocare heeft passieve tilliften met twee-puntsjukken en elektrische kanteljukken.
Omgaan met de veiligheid van immobiele cliënten ArjoHuntleigh.
In tegenstelling tot andere passieve tilliften heeft de Maxi Twin een dubbele mast, die niet. Maxi Twin Compact. De Maxi Twin Compact zorgt voor uitstekende toegang in krappe ruimtes. In combinatie met een optimaal tilbandsysteem biedt de Tenor mobiele tillift een geïntegreerde.